Info over Young Living

Olie met Passie

Young Living


Young Living is world leader in essentiële oliën


De missie:


De missie van Young Living is om essentiële oliën in elke huishouden in de wereld te brengen.

Dit doen zij omdat iedereen op zoek is naar gezondheid, welzijn en financiële vrijheid. Young Living biedt mensen de kansen om met deze drie aspecten aan de slag te gaan.

De producten van Young Living kunnen je ondersteunen op zowel fysiek als emotioneel niveau.

De producten kunnen uw lichaam ondersteunen, rust brengen in de drukte en de levenskracht verhogen.


Op de producten van Young Living is het Seed to Seal proces van toepassing. Lees hier meer over het Seed to Seal proces.


Essentiële oliën worden al eeuwen binnen vele culturen gebruikt voor hun medicinale en therapeutische werking. Ook uit eigen ervaring weten wij dat ze hun werk doen.


Ter illustratie: Het bedrijf is de afgelopen jaren erg hard gegroeid waardoor sommige oliën niet te bestellen waren, de natuur groeit niet harder op het moment dat er meer vraag is. Wat Young Living dan wel doet is op zoek gaan naar nieuwe stukken land die ze kunnen gaan inzetten voor de planten zodat er op die wijze meer essentiële olie gemaakt kan gaan worden. Ze kiezen dus voor kwaliteit en puurheid!! Wil je nog meer informatie hebben hoe Young Living de oliën allemaal produceert? Neem dan maar een kijkje op www.seedtoseal.com.


Groot assortiment

Young Living heeft op het gebied van essentiële oliën het grootste assortiment. Naast de 87 single oliën die zij bieden kun je ook nog de keuze maken uit 70 blends (blends zijn samenvoegingen van meerdere oliën waaruit weer een nieuwe olie voortkomt). Naast oliën bieden zij nog tal van andere producten waarin de essentiële oliën verwerkt zijn, zoals natuurlijke alternatieven voor persoonlijke verzorging en je huishouden.Disclaimer:De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld ter algemene informatie. De omschrijvingen met betrekking tot het gebruik en de werking van de essentiële oliën vervangen niet de reguliere behandeling, medicatie of diagnose van een arts.

Raadpleeg uw huisarts of specialist voor een medische behandeling. Bovenstaande gegevens zijn onze meningen en niet die van een specifiek bedrijf of andere organisatie. Makers van deze website kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutief gebruik.

Copyright Olie met Passie 2018 @ All Rights Reserved