Seed to Seal Proces

Olie met PassieSeed to Seal:


De oliën van Young Living zijn puur en dat wordt door Young Living gegarandeerd door het Seed to Seal proces toe te passen.

Wat houdt het Seed to Seal proces in?

Het betekent dat Young Living het hele proces vanaf de kwaliteit van het zaadje van de planten wat in de grond gestopt wordt tot aan de verzegeling van de dop van het flesje waar de olie in terecht komt, in eigen hand heeft.


De vijf stappen van het proces:


Stap 1 is het selecteren van zaden die er voor zorgen dat er planten groeien waar de oliën uit vervaardigd kunnen worden.  Dit is de eerste vitale stap in het Seed to Seal proces.


Stap 2 is dat de planten en bomen onder duurzame omstandigheden kunnen groeien op de eigen boerderijen van Young Living maar ook op de partnerboerderijen. Er wordt gewerkt met strenge standaarden. Alles wordt biologisch geteeld op eigen boerderijen over de hele wereld,


Stap 3 het distilleren. Voor het distilleren gebruikt Young Living oude en moderne technieken om alle heilzame plantaardige stoffen in elke partij essentiële oliën te behouden. De destillatie is zuiver zonder chemicaliën en er wordt niks synthetisch aan toegevoegd.


Stap 4 het testen. De essentiële oliën worden zowel in eigen interne laboratoria als in die van derden getest om een constante kwaliteit en puurheid te garanderen. De essentiële oliën van Young Living komen van tientallen bronnen die allemaal voldoen aan de strenge Seed to Seal kwalificaties. de destillatie is zuiver zonder chemicaliën en er wordt niks synthetisch aan toegevoegd.


Stap 5 het Seed to Seal proces wordt afgesloten door elk flesje zorgvuldig af te sluiten en te inspecteren. Ze worden voorzien van een uniek nummer zodat altijd te achterhalen is van welke partij de betreffende olie afkomstig is.
Disclaimer:De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld ter algemene informatie. De omschrijvingen met betrekking tot het gebruik en de werking van de essentiële oliën vervangen niet de reguliere behandeling, medicatie of diagnose van een arts.

Raadpleeg uw huisarts of specialist voor een medische behandeling. Bovenstaande gegevens zijn onze meningen en niet die van een specifiek bedrijf of andere organisatie. Makers van deze website kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutief gebruik.

Copyright Olie met Passie 2018 @ All Rights Reserved